Bord til pizzaovn – 4 udvalgte pizzaborde
Se vores favorit

Vi gennemgår en række borde til pizzaovne, og hvad der er vigtigst for os i valget af et pizzabord. Se vores kriterier for valgte af det bedste bord til pizzaovn, og hvad du skal tænke over inden du vælger et nyt bord. 

Sådan vælger du det rette udendørs bord til pizzaovn

Når der skal vælges et pizzaovn bord, er der heldigvis mange muligheder. Du kan både få et pizzabord til din pizzaovn på gas, med smarte hylder eller lukket opbevaring til gasflasken, så du har et bord pizzaovnen kan stå på, hvor alt til pizzaovnen kan placeres på hylderne under. Nedenfor giver vi dig et bud på nogle af de bedste pizzaborde på markedet, og hvad du skal være særligt opmærksomme på i dit valg. 

Cozze pizzabord til - et funktionelt bord med hjul

Dette moderne og enkele bud på et pizzabord har en smart udtræksplade, der er super praktisk når du er i gang med din pizzabagning. Bordet kan tåle op til 50 kilos belastning, og står robust på gummihjul, som også kan låses. Til dette Cozze bord hører der også s-kroge med, så du kan have dine redskaber lige ved hånden. Læs mere hos Homeshop.*

*Affiliate link. Vi får kommision ved køb.
Du skal acceptere marketing-cookies for at se denne video.

I filmen kan du se Cozze pizzabord i fuld funktion, og selvfølgelig den smarte udtræksfunktion, der giver ekstra bordplads. Køb dit pizzabord fra Cozze her.

På billedet ses et flot sort cozze udebord til pizzaovn - din vej til lækre pizzaaftener på terrassen

Cozze bord - massere af plads i stilrent design (bedst til prisen og vores favorit)

Dette smarte og enkle udebord fra Cozze imponerer med sin funktionalitet og er vores favorit til prisen. Bordet fylder ikke meget i sig selv, men kommer med to sammenklappelige sideborde, som du til enhver tid kan slå ud for ekstra plads. Det er ideelt, hvis du for eksempel ønsker at have din pizzadej eller toppings ved hånden. Pizzabordet er fremstillet i rustfrit stål, hvilket gør det både vind- og vejrresistent. Det er også udstyret med smarte gummihjul, så du nemt kan flytte rundt på det eller låse det fast for stabilitet. Bordet har desuden et rum til gasflasken, som er elegant gemt væk bag en låge. Der er også mulighed for at hænge ting på indersiden af lågen med de medfølgende s-kroge. Læs mere om produktet her.

Er du på udkig efter et bord til pizzaovn fra Cozze? Så læs vores gennemgang af Cozze udebord her.

Læs mere om produktet ved at klikke “Til butik” nedenfor. 

På billedet se set Cozze bord til pizzaovn

Morsø Garden udebord til pizzaovn - et elegant design med god praktik

Dette  lækre udebord fra Morsø er det perfekte bord til pizzaovnen. Bordet er lavet i pulverlakeret stål så din pizzaovn kan stå på bordet, uden at det tager skade. Der er plads til både brænde og ekstra udstyr under bordpladen, og så er pizzabordet udstyret med både hjul og håndtag hvilket gør det mobil og praktisk at rykke rundt på. Vi synes det er et elegant bord, der opfylder vores kriterier for funktionalitet og udseende, og til en fornuftigt pris. Læs mere om Morsø køkkenborde her.

På billedet ses Morsø garden udebord i et flot stilrent design

Fontana Forni pizza bord - et stort bord med massive greb

Her får du et ekstra lækkert pizzabord fra Fontana Forni, som er til den kvalitetsbevidste hjemmekok, som ikke vil gå på kompromis med udstyret til sin pizzabagning. Bordet er lavet i et moderne design, med fokus på detaljen. Med den store bordplade kan du nemt arrangere dine pizzaer, og have ovnen placeret på bordet samtidig med at der er plads til at bage. I rummet under bordpladen, kan man let opbevare en gasflaske og meget mere. Vi savner dog, at det store bord kan afskærme glasflasken, men kan du se bort fra det og er du villig til at ligge ca. 15.000 kr., så får du en god arbejdsstation der passer i højden. Læs mere hos Homeshop..*

Butik
Pris
Link
15.499 kr.
*Affiliate links. Vi får kommision ved køb.
På billedet ses et Fontani Forni pizza bord.

Ooni pizzabord - et simpelt bord med flere hylder og hjul

Skal du have et pizzabord hvor der skal være plads til gasflaske, er der heldigvis mange muligheder. Ooni pizzabord, er let i udtrykket, men står fast og har låsbare hjul. Derudover har pizzabordet hylder til opbevaring af gasflaske og andre redskaber som f.eks. skærebræt eller pizzaspade. Har du en Ooni pizzaovn, passer den selvsagt perfekt til dette bord, der består vores kriterier for funktionalitet med kroge, hjul og ophæng samt design.
På billedet ses et Ooni bord til pizzaovn

Vores kriterier for valg af det bedste pizzabord

  • Størrelsen på dit pizzabord: det er helt afgørende at dit pizzabord passer til din pizzaovn. Her handler det ikke kun om, at der skal være plads nok, men også at bordet til pizzaovnen står stabilt og sikkert. Vælger du et pizzabord fra samme mærke som din pizzaovn vil du ofte være på den sikreside. Højden er heller ikke uden betydning for din arbejdsstilling og hvor let det er at betjene din pizzaov.
  • Gå ikke ned på opbevaring: sørg for at der er den nødvendige plads til at pizzaovnen kan anvendes uden at du skal fragte for meget pizzaudstyr frem og tilbage. Det er fx en god ide, at der er plads til en gasflaske, hvis du har en pizzaovn med gas, og at den kan gemmes væg bag et forhæng eller en låge, så du slipper for at se på den.
  • Funktionalitet: vi foretrækker et udebord til pizza der har hjul. det giver fleksibiliteten til at flytte bordet rundt på terrassen. Det er også praktisk med hjul, hvis du skal placerer en gasbeholder bag bordet, og dermed let kan komme til ved at rulle bordet til siden.
  • Udseende og design: mange danskere er vilde med godt design, og det er vi også. Udseendet er vigtigt, men funktionaliteten skal også følge med. Vi foretrækker et enkelt og stilrent pizzabord uden for mange detaljer, der samtidig gør bordet let at rengøre.
  • Pris er vigtig for de fleste: der er for det meste en sammenhæng mellem kvalitet og pris. Derfor kan det være svært at vurderer hvornår noget er dyrt og billigt. Et pizzabord til 5.000 kr. kan sagtens være et billigt pizzabord, hvis kvaliteten følger med.
Nedenfor giver vi dig et bud på nogle af de bedste pizzaborde på markedet.

Hvad er fordelene ved et udendørs bord til pizzaovn?

Umiddelbart kan et bord til en pizzaovn lyde som overflødigt, men tro os når vi siger, at det er en værdifuld tilføjelse til din madlavningsoplevelse, der har flere fordele. Et pizzabord giver for det første en stabil base til din pizzaovn, hvilket reducerer risikoen for at ovnen rykkes til under brug. Dette er især vigtigt, da man, når man bager med en pizzaovn, arbejder med utroligt høje temperaturer.

Materialer som sten, rustfrit stål eller keramik, anvendes oftest, hvilket gør at dit pizzabord kan absorbere og bevare varme. Dette bidrager til en mere jævn temperaturfordeling, hvilket er afgørende for at opnå den ønskede tekstur på pizzaens skorpe og bund.

Derudover fungerer et bord til pizzaovn som en praktisk arbejdsflade, hvor du kan opbevare din pizzaovn eller ælte dej og sammensætte dine pizzaer, hvilket gør processen struktureret og behagelig. Ofte er et pizzaovn bord designet med funktioner, der letter overførslen af pizzaen til og fra pizzaovnen. Det vær sig en hældning eller kant, der gør det nemt at skubbe pizzaen ind og trække den ud af ovnen, eller en udtræksbordplade på siden af dit pizzaovn bord.

Da et pizzaovn bord ofte er lavet af materialer som rustfrit stål og keramik er ofte nemme at rengøre og vedligeholde. Dette gør det lettere at opretholde hygiejnen og funktionaliteten af din arbejdsflade. Samlet set kan et bord til din pizzaovn være med til at forbedre din pizzabagning ved at skabe en sikker, stabil og funktionel arbejdsplads, der bidrager til at opnå den bedst mulige pizzaoplevelse derhjemme.

Hvilket pizzaovn bord skal jeg vælge?

Når der skal vælges et pizzaovn bord, er der heldigvis mange muligheder. Du kan både få et pizzabord til din pizzaovn der kører på gas, med smarte hylder eller lukket opbevaring til gasflasken, så du har et bord pizzaovnen kan stå på, hvor alt til pizzaovnen kan placeres på hylderne under. Nedenfor giver vi dig et bud på nogle af de bedste pizzaborde på markedet.

Udebord til pizzaovn

At opdatere sit udekøkken med et udebord til pizzaovn er en luksus, især hvis du sætter pris på, at alt du skal bruge til din pizzabagning, er indenfor rækkevidde. Man kan f.eks. få et pizzabord med udtræksplade, eller med lukket opbevaring til gasflasken og alle de redskaber du kunne forestille dig at have brug for under tilberedningen. Hvis du er på jagt efter et pizzabord, har vi samlet vores favoritter her

Gode råd til at passe dit bord til pizzaovn

At passe godt på dit pizzabord kan forlænge dets levetid og sikre, at det forbliver i god stand. Vi har samlet et par gode råd: 1. Rengøring Efter hver brug er det vigtigt at rengøre pizza ovn bordet grundigt. Fjern eventuelle madrester, mel eller saucer, da de kan tiltrække skadedyr og forårsage pletter eller skader på bordet over tid. 2. Opbevaring Selvom dit pizzabord er beregnet til udendørs brug, kan det være n god idé at passe på det, ved f.eks. at opbevare det under en overdækket terrasse, eller med vandtæt grillovertræk. De fleste pizzaborde har hjul, så du let kan rulle bordet hen hvor det kan stå beskyttet. 3. Følg altid producentens anbefalinger Hvis dit pizzabord leveres med specifikke vedligeholdelsesinstruktioner fra producenten, skal du følge dem nøje for at sikre, at du bevarer garantien – og selvfølgelig for at have glæde af dit bord i mange år.