Elektrisk pizzaovn – en gennemgang af pizzaovne på el

Hvilke fordele er der ved elektriske pizzaovne, og hvad skal du være opmærksom på inden du køber en pizzaovn på el? Få svarene her.
Elektrisk pizzaovn til køkkenet. Her laver du piger en pizza i køkkenet

Det skal du vide inden du køber en elektrisk pizzaovn​

Overvejer du at investere i en el pizzaovn? Så er du ikke alene, den elektriske pizzaovn er blevet populære iblandt danskerne. En elektrisk pizzaovn bruger sjovt nok el til at skabe den ideelle varme, så du kan bage lækre pizzaer derhjemme. Det betyder at du kan få pizzaovnen ind i køkkenet i modsætning til pizzaovne på gas.

Før du køber, skal du dog gøre dig nogle overvejelser i forhold til størrelsen, kapaciteten, temperatur og ikke mindst vedvarende temperatur på den pizzaovn el du vælger.

Her er fordelene ved at vælge en pizzaovn på el

At vælge en pizzaovn på el har en række fordele. De er nemme at bruge, kræver minimal installation og har hurtig opvarmningstid. For dem, der ønsker lækre pizzaer uden besværet ved at bruge en traditionel ovn, kan en pizzaovn til el være svaret. Modsat din almindelig ovn i køkkenet kan en el pizzaovn komme op på 400-500 grader, og ofte forholdsvis hurtigt. Den høje og vedvarende temperatur er nemlig afgørende for at du får det bedste resultat.

De fleste pizzaovne på el koster en del mere end deres tilsvarende modeller på gas, men til gengæld kan du tage elektriske pizzaovne med indenfor i køkkenet. Det gør at din elektriske pizza ovn kan bruges året rundt, og ikke kun i sommerhalvåret.

Find den bedste el pizzaovn

Det kan være udfordrende at finde den helt rigtige el pizzaovn, derfor har vi her på siden gjort det nemt og overskueligt for dig, at finde den pizzaovn som passer til dine behov. Når vi sætter kriterierne for en god elektrisk pizzaovn, vægter vi på om den har en god kapacitet, om der er mulighed for justering af temperaturen, og så kigger vi også på niveauet af funktionalitet og brugervenlighed. Nedenfor gennemgår vi tre produkter på markedet, som adskiller sig væsentlig fra hinanden ift. design, pris og funktionalitet.

Ariete el pizzaovn

Ariete’s bud på en pizzaovn minder mest af alt om et vaffelfjern, men den er altså god nok. Her får du en pizzaovn til el til langt under 1.000 kr. Den kommer med fem indstillinger, kan varmes op til 400 grader, vejer under 4 kg og er let at rengøre og!  Det sidste er et kæmpe plus!

Den lave vægt sammenholdt med en diameter på 33 centimer gør denne pizza maker til et funktionel køkkenredskab, som let kan gemmes væk.

Ifølge Ariete kan pizzaen færdiglaves på 4 minutter ved en høje temperatur, men de siger dog ikke noget om hvor lang tid Pizza makeren tager om at forvarme. Læs mere. ved at klikke “Til butik” nedenfor:

Ariete Pizzamaker i rød. Det er en el pizzaovn der er rund og som mest af alt minder om et vaffeljern.

Napoli elektrisk pizzaovn

Napoli elektrisk pizzaovn er designet til alsidighed og bekvemmelighed, idet den kan anvendes både indendørs og udendørs. Denne pizzaovn giver brugerne mulighed for nemt at bage pizzaer, hvilket gør den ideel til forskellige lejligheder og omgivelser. Det er en praktisk løsning for pizzaelskere, der ønsker den autentiske oplevelse af hjemmebagt pizza. 

Læs mere om Napoli pizzaovn ved at klikke på en forhandler nedenfor.

*Reklame. Vi får kommision ved køb.

Napoli elektrisk pizzaovn er en alsidig pizzaovn til el.
Du skal acceptere marketing-cookies for at se denne video.

Sage pizzaaiolo pizzaovn spz 820 elektrisk

Sage Pizzaiolo pizzzaovn spz820  er en bordovn skabt til hjemmebrug, der kan opnå op til 400°C og levere en autentiske Italiansk pizza på blot 2 minutter – præcis som de lækre pizzaer fra et ægte pizzeria.

Det er en pizzaovn el i et innovativt design, og har en god og præcis temperaturkontrol, der sikre at din pizza bliver perfekt afbagt hvergang. Derudover er ovnen udstyret med præ-indstillinger så du kan bage din pizza efter hvilken type den er. Læs mere på Homeshop..*

Butik
Pris
Link
4.490 kr.
4.499 kr.
5.008 kr.

*Reklame. Vi får kommision ved køb.

På billedet ses en Sage pizzaaiolo pizzaovn spz 820. Det er en elektrisk pizzaovn der kan bruges indendørs

Ooni Volt 12 elektrisk pizzaovn

Ooni Volt 12 er en revolutionerende elektrisk pizzaovn, designet til at levere den autentiske smag og konsistens af napolitansk stil pizza på rekordtid – blot 90 sekunder! Med en imponerende 30 x 48 centimeter bageplade og evnen til at nå op til en maksimal temperatur på 450 °C, er denne ovn en sand mester i at skabe perfekte pizza.

Den alsidige Ooni Volt 12 er skabt til både indendørs og udendørs brug og kan tilsluttes til en almindelig stikkontakt. Med sit dobbelte varmeelement kan du finjustere varmen for at opnå den ideelle bagning hver gang. Den digitale timer holder nøje styr på bagetiden, så du kan fokusere på at nyde din lækre pizza.

Butik
Pris
Link
5.990 kr.

*Reklame. Vi får kommision ved køb.

På billedet ses en Ooni volt 12 elektrisk pizzaovn

Cozze elektrisk pizzaovn 17"

Her er COZZE’S el pizzaovn 17″ der er blandt de mere æstetiske på markedet. Pizzaovnen har et indbygget termometer så du nemt holde øje med varmen. Den runde knap bruges til at justere temperaturen hvor temperaturen indstilles. COZZE anbefaler at temperatuen skal være 400 grader for at sikre en sprød og luftig pizza. Det tager ca. 20 minutter har forvarme pizzastenen i ovnen til 400 grader afhængigt af temperaturen og vindforhold. Når den ønskede temperatur er opnået tager det kun 2 minutter at bage pizzaen færdig.

OBS. COZZE angiver at pizzaovnen kun må anvendes udendørs. Læs mere..*

Butik
Pris
Link
2.763 kr.

*Reklame. Vi får kommision ved køb.

Her ser du en model fra Cozze. helt nøjagtigt COZZE elektrisk pizzaovn 13, der er frivalgt med hvid baggrund.

Nordic sense pizzaovn

Drømmer du om en velsmagende pizza med en sprød skorpe og saftigt fyld? Denne elektriske pizzaovn gør det nemt og hurtigt at lave lækre pizzaer på kun få minutter. Ovnen leveres med en 30 cm pizzasten, som forbedrer resultatet af din pizzabagning betydeligt. Du kan justere temperaturen mellem 80 og 430 °C, og med en digital timer, der kan indstilles op til 60 minutter, samt 7 forudindstillede programmer. Det dobbelte varmelegeme sikrer en konstant og jævn temperatur, hvilket betyder, at du ikke behøver at dreje pizzaen under bagningen. Ovnen er også udstyret med en tredobbelt isoleret glasdør og har indbygget lys, så du nemt kan følge med i bageprocessen uden at miste varmen.

 

Butik
Pris
Link
2.499 kr.

*Reklame. Vi får kommision ved køb.

På billedet ses en flot nordic sense pizzaovn der er elektrisk

Hvad er en el pizzaovn?

En pizzaovn el udnytter elektrisk varme til at skabe de mest optimale forudsætninger for en velsmagende og gennembagt pizza. Med en elektrisk pizza ovn behøver du ikke bekymre dig om forvarmning, da ovnen ofte er hurtig varm. På den måde sparer ovnen dig både tid og energi, og med de højre temperaturer sikre du dig det helt rigtige resultat hver gang. Den hurtige opvarmning og brugervenlige betjening gør elektriske pizzaovne til det foretrukne valg for dem, der ønsker gourmetpizzaer derhjemme uden besværet ved at bruge en traditionel ovn. En anden fordel ved elektriske pizzaovne er deres kompakte størrelse, der gør dem velegnede til enhver køkkenstørrelse. Vær dog opmærksom på, at det ikke er allerede pizzaovne på el, der kan bruges indendørs. Læs mere om en indendørs pizzaovn.

Skal jeg vælge en pizzaovn på gas eller en pizzaovn el?

Valget mellem en gas- eller elektrisk pizzaovn afhænger af anvendelsessted, opvarmningstid, temperaturkontrol og smagspræferencer. Gasovne er ofte mere praktiske til udendørs brug, da de er mere bærbare og ikke kræver elektrisk tilslutning, og de opvarmes også hurtigere. El pizzaovne ovne tilbyder mere præcis temperaturkontrol, hvilket kan være vigtigt for visse opskrifter. Nogle foretrækker også smagen af pizzaer lavet i en pizzaovn med gas, da de mener, at det giver en mere autentisk smag.

Hvorfor er de fleste el pizzaovne dyrere end en gasovn?

El pizzaovnen kan være dyrere end gasovne af flere grunde. De kan indeholde mere avanceret teknologi for præcis temperaturkontrol og ensartet varmefordeling, hvilket kan øge omkostningerne. Desuden kan omkostningerne til drift af elektriske ovne være højere afhængigt af lokale energipriser. Elektriske pizzaovne kan også være lavet af højere kvalitetsmaterialer eller have et mere æstetisk tiltalende design, hvilket ligeledes bidrager til en højere pris.

De vigtigste indstillinger til pizzabagning

For at opnå den perfekte pizza er det afgørende at forstå de vigtigste indstillinger på en elektrisk pizzaovn. Temperaturkontrol, bagetid og brug af forskellige tilbehør kan påvirke resultatet, og det er vigtigt at eksperimentere for at finde den optimale kombination. Vi anbefaler at du bager din pizza ved op til 400 graders varme, så er du sikrer en sprød bund. Skil dig af med bradepanden og investér i en god pizzasten. Pizzastenen kan håndtere de høje temperaturer fra den elektriske pizzaovn og lækre luftlommer og gylden bund.

Uundværlige redskaber til pizzabagning

Når du har investeret i en elektrisk pizzaovn, er det vigtigt at have de rigtige redskaber til at fuldende pizzabagningen. Fra pizzaspader til pizzasten og pizzaskærere er disse uundværlige redskaber med til at gøre hele processen mere glidende og sjov.

Med de uendelige mange valgmuligheder, kan det virke overvældende at vælge den perfekte elektriske pizzaovn. Ved at forstå dine egne behov og prioritere funktioner som du finder behjælpelige, kan du imidlertid træffe en informeret beslutning, der vil bringe autentisk pizzabagning direkte til dit eget køkken.

Find lækre køkkenredskaber når du skal igang med pizzabagningen med en elektrisk pizzaovn