Indendørs pizzaovn – en gennemgang af de bedste pizzaovne til køkkenet

Hvad skal du skal du være opmærksom på inden du køber en indendørs pizzaovn? Læs vores guide og bliv klogere her.

Leder du efter en pizzaovn til indendørs brug? Så læs vores udførlige guide som hjælper dig på vej til et sikkert og velovervejet køb

Det skal du vide inden du køber en indendørs pizzaovn​

Overvejer du at investere i en indendørs pizzaovn? Du er ikke alene. Indendørs pizzaovne er blevet populære blandt danskerne. En indendørs pizzaovn bruger elektricitet til at skabe den ideelle varme, så du kan bage lækre pizzaer derhjemme. Dette betyder, at du kan trygt kan placere pizzaovnen i dit køkken. 

Inden du køber, er der dog nogle overvejelser, du skal gøre dig i forhold til størrelse, kapacitet, temperatur og ikke mindst vedvarende temperatur på den indendørs pizzaovn, du vælger.

Her er fordelene ved at vælge en indendørs pizzaovn pizzaovn

Valget af en indendørs pizzaovn på el bringer en række fordele med sig. De er nemme at anvende, kræver minimal installation og har en hurtig opvarmningstid. For dem, der ønsker lækre pizzaer uden besværet ved at bruge en traditionel ovn, kan en indendørs pizzaovn på el være løsningen. I modsætning til din almindelige ovn i køkkenet kan en el-pizzaovn nå op på 400-500 grader, og det ofte relativt hurtigt. Den høje og konstante temperatur er afgørende for at opnå det bedste resultat.

De fleste indendørs pizzaovne koster en del mere end deres tilsvarende modeller på gas, men til gengæld kan du tage elektriske pizzaovne med indenfor i køkkenet. Det gør, at din indendørs elektriske pizzaovn kan bruges året rundt, og ikke kun i sommerhalvåret.

Find den bedste indendørs pizzaovn

Det kan være en udfordring at finde den helt rigtige indendørs pizzaovn, derfor har vi her på siden gjort det nemt og overskueligt for dig at finde den pizzaovn, der passer til dine behov. Når vi fastlægger kriterierne for en god indendørs pizzaovn, vægter vi, om den har en passende kapacitet, om der er mulighed for justering af temperaturen, og vi undersøger også niveauet af funktionalitet og brugervenlighed. Nedenfor gennemgår de produkter på markedet, som adskiller sig væsentligt fra hinanden med hensyn til design, pris og funktionalitet.

Napoli elektrisk pizzaovn

Napoli elektriske pizzaovn er skabt med alsidighed og bekvemmelighed i tankerne, da den kan bruges både indendørs og udendørs. Denne pizzaovn tilbyder brugerne en let måde at bage pizzaer på, hvilket gør den perfekt til forskellige lejligheder og miljøer. Det er en praktisk løsning for pizzaentusiaster, der ønsker den autentiske oplevelse af hjemmelavet pizza, selv når de er indendørs. Læs mere på Haveglad.dk…*
Butik
Pris
Link
1.699 kr.
1.759 kr.
1.799 kr.

*Reklame. Vi får kommision ved køb.

Napoli elektrisk pizzaovn er en alsidig pizzaovn til el.
Du skal acceptere marketing-cookies for at se denne video.

Ooni Volt 12 indendørs pizzaovn

Ooni Volt 12 er en banebrydende indendørs pizzaovn, designet til at levere den autentiske smag og konsistens af napolitansk stil pizza på rekordtid – blot 90 sekunder! Med en imponerende 30 x 48 centimeter bageplade og evnen til at nå op til en maksimal temperatur på 450 °C, er denne ovn en ægte mester i at skabe perfekte pizzaer.

Den alsidige Ooni Volt 12 er skabt til både indendørs og udendørs brug og kan tilsluttes til en almindelig stikkontakt. Med sit dobbelte varmeelement kan du finjustere varmen for at opnå den ideelle bagning hver gang. Den digitale timer holder nøje styr på bagetiden, så du kan fokusere på at nyde din lækre pizza.

Butik
Pris
Link
5.990 kr.

*Reklame. Vi får kommision ved køb.

På billedet ses en Ooni volt 12 elektrisk pizzaovn

Sage pizzaaiolo indendørs pizzaovn spz 820

Sage Pizzaiolo pizzzaovn spz820 er en bordovn skabt til hjemmebrug og kan opnå op til 400°C, hvilket sikrer en autentisk italiensk pizza på blot 2 minutter – præcis som de lækre pizzaer fra et ægte pizzeria.

Det er en indendørs pizzaovn på el med et innovativt design og en god og præcis temperaturkontrol, der sikrer, at din pizza bliver perfekt bagt hver gang. Derudover er ovnen udstyret med forudindstillinger, så du kan bage din pizza efter dens specifikke type. Læs mere på Homeshop..*

Butik
Pris
Link
4.499 kr.
5.008 kr.
5.990 kr.

*Reklame. Vi får kommision ved køb.

På billedet ses en Sage pizzaaiolo pizzaovn spz 820. Det er en elektrisk pizzaovn der kan bruges indendørs

Ariete el pizzaovn

Ariete’s forslag til en indendørs pizzaovn minder mest af alt om en vaffeljern, men den er faktisk ret effektiv. Her er en indendørs pizzaovn på el brug til langt under 1.000 kr. Den kommer med fem indstillinger, kan nå op på 400 grader, vejer under 4 kg og er let at rengøre – et stort plus! Den lette vægt kombineret med en diameter på 33 centimeter gør denne pizzaovn til et praktisk køkkenredskab, der nemt kan gemmes væk. Ifølge Ariete kan pizzaen være færdig på blot 4 minutter ved høj temperatur, selvom de ikke specificerer, hvor lang tid det tager at forvarme den. Læs mere…*
Butik
Pris
Link
902 kr.
959 kr.
1.027 kr.

*Reklame. Vi får kommision ved køb.

Ariete Pizzamaker i rød. Det er en el pizzaovn der er rund og som mest af alt minder om et vaffeljern.

Nordic sense pizzaovn

Drømmer du om en velsmagende pizza med en sprød skorpe og saftigt fyld? Denne indendørs pizzaovn gør det nemt og hurtigt at lave lækre pizzaer på kun få minutter. Ovnen kommer med en 30 cm pizzasten, som forbedrer resultatet af din pizzabagning betydeligt. Du kan justere temperaturen mellem 80 og 430 °C, og med en digital timer, der kan indstilles op til 60 minutter, samt 7 forudindstillede programmer. Det dobbelte varmelegeme sikrer en konstant og jævn temperatur, hvilket betyder, at du ikke behøver at dreje pizzaen under bagningen. Ovnen er også udstyret med en tredobbelt isoleret glasdør og har indbygget lys, så du nemt kan følge med i bageprocessen uden at miste varmen.

Butik
Pris
Link
2.499 kr.

*Reklame. Vi får kommision ved køb.

På billedet ses en flot nordic sense pizzaovn der er elektrisk

Uundværlige redskaber til pizzabagning

Når du har investeret i en indendørs pizzaovn, er det vigtigt at have de rigtige redskaber til at fuldende pizzabagningen. Fra pizzaspader til pizzasten og pizzaskærere er disse uundværlige redskaber med til at gøre hele oplevelse sjovere. 

Med de uendelige mange valgmuligheder kan det virke overvældende at vælge den perfekte indendørs pizzaovn. Men ved at forstå dine egne behov og prioritere funktioner, som du finder behjælpelige, kan du træffe en informeret beslutning, der vil bringe autentisk pizzabagning direkte til dit eget køkken..

Vil du have en elektrisk pizzaovn til indendørs burg? Så overvej også hvilke andre redskaber som kunne gøre din pizzabagning nemmere